Boriana Net
       boriananet.comНачало arrow Кабелен интернет Описание на услугата


ОПИСАНИЕ   |    ЦЕНИ И УСЛУГИ   |    ОБЩИ УСЛОВИЯКратко описание
Кабелна телевизия “Боряна” предоставя услугата “Достъп до ИНТЕРНЕТ” посредством кабелен модем. Тази услуга е подходяща както за домашни така и за бизнес потребители, желаещи да повишат качеството на ползваната услуга и едновременно с това да не надвишават ценовите си възможности. В нея са предложени различни абонаментни планове с цени от 11.90 до 35.00 лв./месец, при скорости от 20 до 50 мегабита. Тази схема от абонаментни планове дава възможност да бъде изберан план според индивидуалното потребление на всеки потребител. По този начин могат да бъдат планирани и намалени месечните разходи.


Цифрова телевизия „БОРЯНА” предлага няколко услуги в пакет, които намаляват месечния разход за телевизия и интернет. Отстъпките за пакети услуги се предлагат само при сключване на договор от едно лице.


Предимства
- кабелният оператор предоставя необходимата техника за безплатно ползване;
- постоянна свързаност към мрежата;
- скорост според Вашите изисквания;
- стабилна и надеждна връзка;
- квалифицирана 24 часова поддръжка;
- необвързност с телефонна линия.

Инсталация

кабелен модем Услугата „Достъп до ИНТЕРНЕТ” се осъществява посредством кабелен модем, сертифициран по стандарт “EuroDOCSIS”, чрез съществуващата мрежа на кабелна телевизия Боряна.

Инсталацията включва преустройване на абонатното трасе до Вашия апартамент, инсталиране и конфигуриране на кaбеления модем и компютъра Ви за достъп до мрежата.Технически изисквания към интерфейсите за свързване на крайните устройства

« назад

  Boriana Company